Syskonvagnar

Syskonvagnar, när familjen blir större

Alla familjer som består av fler än ett barn i barnvagnsålder, vet hur besvärligt det är att försöka skjuta vagnen framför sig, samtidigt som man kånkar på barn nummer två. Har man tvillingar är det oftast ett ännu större problem då båda barnen är lika små och vanligtvis krävs att barnvagnen är med överallt och rymmer båda.

syskonvagnar - populär syskonvagn / dubbelvagn från bugaboo i flera färger
Snygg och populär syskonvagn från bugaboo, finns i flera färger.

Populär syskonvagn från bugaboo, vagnen kan konverteras från två sitsar till ensitsig beroende på behov och tillfälle.

Vagnen har utdragbar suflett, en smart design med en ram som kan användas med liggdel och sittdel. Klädseln är avtagbar utbytbar och kan tvättas i maskin. Stort bagageutrymme under vagnen är ett extra plus.

Vagnen är kompatibel med bilbarnstol genom adaptrar. Kompakt förvaring i hopfällt läge.

Pris: 15300 :-

Köp den här!

populär syskonvagn för lämning på dagis
Populär enklare dubbelvagn för lämna på dagis mm.

Populär dubbelvagn för enkel lämning på daghem eller förskola. Vagnen är tillverkad i konstläder och är lätt att rengöra. Vagnen är rymlig och kommer samtidigt in genom en normalstor dörr. Ryggen är även fällbar för viloläge.

Mått sits: 95 x 53 x 21 cm
Handtag Längd: 85-105 cm
Bredd mellan hjulen: 64 cm
Storlek på hjul: 30 cm
Vikt: 20 kg

Vagnen går att använda från 6 månader till 3 år. Maxvikt 30 kg

Pris : 5199 :-

Köp den här!

Olika typer av dubbelvagnar

Det finns många olika former och färger på syskonvagnar, men vanligtvis brukar man säga att det finns två olika typer av modeller.

Tvillingvagnen för två barn i samma storlek.

För barn i ungefär samma storlek finns det vagnar med säten bredvid varandra, tvillingvagnen. Man kan nästan tänka det som att man har klistrat ihop två enkelvagnar med varandra, men att vagnen enbart har ett handtag.

Syskonvagnen när man har flera barn men i olika ålder.

Den andra typen av vagn passar bra om man har ett lite äldre barn som behöver åka vagn, och ett syskon som är betydligt mindre och behöver en liggdel. Denna vagn ser precis ut som den ovannämnda versionen, förutom att ena delen är en sittvagn passande ett större barn och är vänd utåt, den andra delen är en liggdel som är vänd mot dig.

Precis som med vilka vagnar som helst är syskonvagnarna, eller dubbelvagnarna som de också kallas, utformade på olika sätt. Det finns vagnar med sufflett och utan, svängbara hjul och fasta, kraftigare däck eller mindre plasthjul, men även färger och former varierar kraftigt.

Innan du köper din vagn är det viktigt att du har valt noga. Vagnar är generellt väldigt dyra och dubbelvagnar kostar ännu mer, speciellt om man ska köpa en ny vagn direkt från affären.

En modern vagn är sällan speciellt tung, men med två barn i kan det bli rätt kämpigt att köra. Se därför till att du hittar en barnvagn som både är stabil nog för två barn, men även tillräckligt nätt för att du inte ska få problem att ta dig runt med barnen.

Babyshower.se

Babyshower.se