Baby Shower Dekorationer

Populära dekorationer till baby showern och barnkalaset.

Att dekorera inför babyshowern eller dopfesten är ofta en av de viktigaste förberedelserna för att få till den rätta stämningen, och bland det roligaste enligt många! Idag finns ett brett utbud av allt från ballonger, girlanger, pompoms, vimplar, konfetti, bakformar och servetter…det är bara fantasin som sätter stopp.

Hur ska vi dekorera?

Hur ska man tänka då i denna djungel av produkter och dekorationer? Först kan det vara bra att skaffa sig en bild av hur slutresultatet ska bli; tänker ni ”less is more” och vill satsa på få men väl utvalda dekorationer eller känner ni snarare att det inte kan bli för mycket. När ni väl har en gemensam målbild över vad ni menar med dekorationer och vad ni vill åstadkomma så är det lättare att välja dekorationer.

serpentin rosa till baby shower dekoration
Populär dekoration, rosa serpentin

Populär dekoration för dop och babyshower festen, enkelt billigt och snyggt. Du hittar ett större urval med färger i vitt, blått, svart, rött, grön, gull mm genom att besöka länken nedan.

Pris per rulle: 15 :-

Köp den här!

dekoration till baby shower serpentin ljusblå
Ljusblå serpentin, populär dekoration till både dopfest som babyshower.

Populär dekoration, ljusblå serpentin för dig som dekorerar dopfesten eller baby shower i blått tema.

Pris per rulle: 15 :-

Köp den här!

baby shower ballonger rosa
Rosa baby shower ballonger!

8 st rosa ballonger med baby shower motiv. En självklarhet på babyshower festen när det väntas på en liten flicka. 2 olika nyanser av rosa med tryck i vitt. Fullt uppblåsta blir ballongerna ca 30 cm stora. Material Latex.

Pris: 35 :-

Köp dom här!

baby shower dekorationer ljusblå flaggirland
Populär dekoration till dop och baby shower ljusblå flaggor att hänga i taket

Enkelt att dekorera med, häng till exempel upp 2 st girlanger i taket längs med bordet, matcha färgen på girlangen med övrigt tema på festen.

Pris: 35 :-

Köp den här!

bordsdekoration till dopfest eller baby shower
Rolig bordsdekoration passande till dopfest eller baby shower.

Populär bordsdekoration i form av små blå nappar. Passar utmärkt till dopfest eller baby shower med tema i blått. Lägg ut de söta napparna på bordet tillsammans med övriga dekorationer. Napparna kommer i 12 pack och är 2 cm stora. Finns även i rosa.

Pris: 25 :-

Köp den här!

dekorationer till baby shower konfetti nalle blå
Bordsdekoration i form av konfetti nallar.

Konfetti nallar i blå nyanser lämpliga att använda som bordsdekorationer till dopfest eller babyshower. Finns även i andra motiv som små fötter, barnvagnar mm.

Pris: 19 :-

Köp den här!

 

Var ska vi dekorera?

Steg två är att kolla upp den plats där festen ska hållas, som en utgångspunkt för vad som är möjligt och vilken typ av baby shower dekorationer som passar bäst. Kommer det exempelvis fungera att fästa girlanger och ballonger i taket/väggen eller är det bättre att lägga krutet på bordsdekorationer? Hur stort bordet/borden är och hur stora väggytor ni har att röra er med är avgörande när ni väljer storlek på dukar, girlanger och vimplar.

Att välja dekorationer

När ni nu vet vad ni vill åstadkomma och var ni kommer att kunna dekorera så är det dags för det roliga; nämligen att välja produkter. Har babyshowern eller dopet ett bestämt tema att utgå ifrån så är det enklare. Kanske ska babyshowern gå i blått för att det är en pojke som väntas eller har huvudpersonen någon speciell favoritfärg? Kanske ska dopet ha prinsesstema eller passar det bra att ha exempelvis sommar- eller halloweentema utifrån årstiden?

Bordsdekorationer: Här tänker vi dekorationer som blommor, serpentiner, konfetti men även det som hör själva dukningen till; så som dukar, servetter, placeringskort, papptallrikar, muggar och sugrör.

Rumsdekorationer: Som rumsdekoration passar det bra med  vanliga ballonger, heliumballonger, serpentiner, girlanger, honeycombs, pompoms, vimplar och banners. och kanske en pinjata kan vara roligt?

Mat-relaterade dekorationer: När det gäller uppläggning och servering av  mat eller fika finns det också en uppsjö av roliga dekorationer för att bidra till helhetskänslan.  Olika muffins- och cupcakes-formar, tårtljus, tårtfat, partypics. Ett tips är att köpa godis i som matchar ert valda tema, det fungerar då både som dekoration samt tillför något till fikabordet!

Fler mat dekorationer hittar ni här.

Bakar ni själva så hittar ni även mycket roliga detaljer att dekorera fikat och tårtan med. Vad sägs om massvis av tårtoblater, strössel och sockerpärlor i olika färger, sockerpasta, icing och dekorationsfigurer.

 

Lämna ett svar

Babyshower.se

Babyshower.se