Sittvagnar

Sittvagnar i olika typer till barn

Det finns en rad olika vagnar som man kan beställa till sitt barn eller köpa i butik. Olika sittvagnar, barnvagn och liggvagn, det vill säga helt olika modeller som man kan välja efter vad man är intresserad av och vill ha.

Färger och mönster.

Alla dessa olika vagnar finns i olika färger och mönster. När man har kommit så långt att man ska köpa en sittvagn ska man vara observant på om barnet har blivit tillräckligt stort och kan sitta själv i en sittvagn utan några problem. Är det så ska den här typen av vagn köpas då det ger barnet mer stimulans att kunna sitta och titta sig omkring än att behöva ligga ner hela tiden.

Alla typer av vagnar som finns att tillgå och köpa är transportmedel som man brukar använda till små barn. Givetvis som med allt annat finns det vagnar idag som är till för olika åldersgrupper. När man är ett litet spädbarn får man ligga i en vagn, detta på grund av att små spädbarn sover mycket och behöver ha det bra. Barnet i dessa vagnar ligger helt ned och brukar alltid vara vänt mot den person som kör vagnen. Det är väldigt lugnande och tryggt för det lilla barnet och föräldern ser om barnet mår bra.

Snygg och populär sittvagn Stockholm stroller i rutigt mönster. Sittvagnarna finns i flera mönster.
Populär sittvagn i våra städer.

Populär och supersnygg sittvagn ”Stockholm Stroller”, kombinationen av snygg design, funktion och ett bra pris har gjort den oerhört populär bland medvetna föräldrar som inte vill kompromissa bort stil samtidigt som dom får en vagn med utmärkt funktion. Stora hjulpar ger bra komfort och styrförmåga i våra städer, vagnen går även utmärkt att ta med på flyget som en resevagn och packas då lätt ner i den medföljande väskan.

Mått uppfälld: L 50 cm B 64 cm H 118 cm
Mått fälld: L 28 cm B 33 cm H 110 cm
Vikt: 7,9 kg
Maximal lastvikt: 15 kg (ca. 6 mån-3 år)

Pris: 2399 :-

Köp den här!

Populära sittvagnar i svart från Cresent.
Populär sittvagn i svart från Crescent.

Populär sittvagn som är byggd för att tåla rejäl användning. Vagnen går att fälla i fullt viloläge vilket medför att den kan användas redan när barnet är 6 månader gammalt.

Vagnen har högre rygg än de flesta andra sittvagnar, detta kombinerat med längre fotstöd som har 3 olika lägen och kraftigare stoppning än normalt gör att vagnen är väldigt komfortabel för barnet.

 

Vikt chassi: 7,2 kg
Vikt komplett: 12,7 kg
Mått uppfälld L91 cm B52 cm H97cm
Mått fälld: L91 cm B52 cm H43 cm

Maximal lastvikt: 25 kg.

Pris : 2299 :-

Köp den här!

När barnet växer.

När barnen är lite större och kan sitta själva, brukar man skaffa en ny modell av vagn. Dagens modeller kan också göra att du som förälder kan bestämma om barnet ska vara vänt bakåt eller framåt. När det kommer till säkerheten brukar de flesta ha en sele som man sätter om barnet så det inte trillar ut när man kör barnet i vagnen.

Flexibla vagnar som ett alternativ.

Är det så att man inte vill byta vagnar hela tiden kan man köpa de populära kombinationsvagnarna. Dessa vagnar kan både bestå av liggvagnsdel, sittvagnsdel samt även ett chassi. I början när man har ett spädbarn kan man använda liggvagnsdelen och senare vid ett tillfälle när barnet blivit större kan man ha chassi eller en sittvagnsdel som man kan använda sig av. Mycket praktiskt och du sparar en massa plats hemma.

Kostnaden för olika vagnar kan vara ganska höga och därför är ofta en kombinationsvagn en bra lösning ekonomiskt.

Babyshower.se

Babyshower.se