Duovagnar

Duovagnar; samma vagn under längre tid

En duovagn består av ett chassi, hjul och separata sitt- och liggdelar som fästs direkt på chassit. Grunden, chassit, behöver alltså inte bytas ut då det är dags för bebisen att gå från liggvagn till sittvagn och det sparar lite på plånboken.

populära och praktiska duovagnar och kombivagnar
Populärt duovagns paket som består av en sittvagn och en liggdel.

Populärt duo barnvagnspaket bestående av en sittvagn och en liggdel vilket gör att vagnen kan användas från det att barnet är nyfött.

Lätt och smidig sittvagn där sittdelen går att fälla i liggande läge. Smalt chassi gör vagnen lätt att hantera i trånga utrymmen och äkta luftdäck ger mjuk gång.

Praktiskt click system för av och på montering av liggdel / sittdel. Suflett med UV skydd.

 

 

Pris: 6795 :-

Köp den här!

kombivagnar duovagnar bugaboo populär modell i våra städer
Populär duovagn från bugaboo som är en vanlig syn i våra större städer.

Populär duovagn som är en vanlig syn i våra städer, design i kombination med funktion har gjort denna barnvagn omåttligt populär och till ett vanlig inslag i stadsmiljön tillsammans med nyblivna föräldrar.

Liggdel och sittdel tas enkelt av och på efter behov genom ett smart klicksystem med säkra snabblås.

Justerbart handtag gör det både smidigt när vagnen ska packas och vara så liten som möjligt men gör även att vagnen passar både till pappa och mamma även om dom är olika långa.

Vagnen går att använda direkt från födsel och upp till 36 månader eller 17 kg.

Denna duovagn kommer med 2 års garanti, registrerar du dig via bugaboos hemsida får du 3 års garanti.

Pris : 11250 :-

Köp den här!

Duo eller kombivagn?

Skillnaden på en duovagn och en kombivagn är att den förstnämnda har både en sittdel och en liggdel medan kombivagnen endast har en sittdel där en lös mjuk- eller hårdlift kan läggas i. Duovagnens liggdel är oftast rymligare för barnet.

Välj vagn efter de behov och funktioner som är prioriterat i just er vardag.

Oavsett vilken typ av vagn man som förälder önskar så skall man se till sina egna behov. Skall vagnen ha höj- och ställbara handtag, vara lätt att rymma i en bil eller en hiss eller kanske ha en stor varukorg för vardagens inköp. Skall den ha stora och fasta hjul för att kunna köras bland stock och sten eller skall den hellre ha små snurrbara hjul för att underlätta i stadsmiljö (snurrbara hjul går att låsa vid behov).

Babyskydd och vändbar sittdel.

På de flesta duovagnar kan man idag också fästa sitt babyskydd direkt på chassit, något som underlättar vardagen. Då bebisen är nyfödd så sover den större delen av dygnet och liggdelen är det enda som används. Vid sex-åtta månaders ålder så vill barnet börja sitta upp och då vill det också kunna se både den som kör vagnen och sin omgivning varför det rekommenderas att ha en vändbar sittdel.

Det finns en mängd tillbehör att komplettera barnvagnarna med och något som av många anses vara den viktigaste produkten är skötväskan. Det är mycket som skall med då man lämnar hemmet varför en bra och rymlig väska med många fack är en god investering.

Att resa med barnvagnen.

Skall man ofta resa med sin vagn så rekommenderas att investera i en resepåse/väska. Ofta så erbjuder flygbolagen en påse vilken skyddar mot smuts men de skyddar inte vagnen i övrigt. Då vagnen är ett skrymmande föremål utsätts det lätt för lite för hårda tag vilket kan resultera i en förstörd eller obrukbar vagn. Vill man inte köpa en resepåse så finns sådana även att hyra. Se gärna till att resepåsen är vadderad så att den verkligen skyddar vagnen mot stötar och slag. Planerar man att resa ofta så är det bra om vagnen är lätt att plocka isär.

Babyshower.se

Babyshower.se