Baby Shower Ballonger

Populära Ballonger till Baby Shower

blå baby shower ballonger
6 st snygga ”baby shower” ballonger med motiv av en elefant som duschar i badkar. Tillverkade i naturgummi vilket gör dom nedbrytbara.

Ballongerna går att blåsa upp med både luft och helium. Nedbrytbara vilket gör att dom kan släppas fritt om man vill det.

Pris: 39 :-

Köp dom här!

rosa ballong
Rosa ballonger i metallic look. Populära till fest, dop och baby shower. Hög kvalitet på ballongen gör att den går att blåsa upp med både helium och luft. Fullt uppblåst blir den ca 30 cm stor. Finns i förpackning om 10/25/100 st ballonger.

Pris från: 29 :-

Köp dom här!

baby shower ballonger rosa
Rosa baby shower ballonger!

8 st rosa ballonger med baby shower motiv. En självklarhet på babyshower festen när det väntas på en liten flicka. 2 olika nyanser av rosa med tryck i vitt. Fullt uppblåsta blir ballongerna ca 30 cm stora. Material Latex.

Pris: 35 :-

Köp dom här!

blå ballonger babyshower
Baby shower ballonger i blått och grönt.

Snygga baby shower ballonger i 8 pack som går i blått och grönt med vitt baby shower tryck. Passande till babyshower festen när det väntas på en liten pojke.

Pris: 35 :-

Köp dom här!

blå ballonger till dop eller babyshower
Blå ballong med motiv av stork i vitt.

Snygga blå ballonger i 8 pack med motiv av en stork i vitt. Passande både till dekoration på dopfesten som till babyshower.

Pris: 39 :-

Köp dom här!

blå folieballong till babyshower
Ballong elefant med paraply i regnet.

Snygg folie ballong från serien baby shower elephant. Passande till babyshower festen som dekoration när temat går i blått.

Pris från: 39 :-

Köp dom här!

Klicka här för hela sortimentet av baby shower ballonger!

Ballonger till en baby shower eller dopfest.

Något som är lite av ett måste när man dekorerar inför en baby shower är givetvis ballonger. Här väljer de flesta naturligt att skapa ett färgtema på hela festen vilket vanligast är antingen blått eller rosa beroende på om det är en pojke eller flicka. Vi har ovan valt att plocka fram några av de populäraste baby shower ballongerna bland tidigare kunder men du kan även se hela sortimentet på baby shower ballonger genom att klicka på länken ovan. Vill du ha ännu fler val på ballonger och komponera ett eget färgtema så hittar du fler här.

Tänk på!

Tänk på att om du blåser upp dina ballonger med helium att du väljer ballonger i naturgummi då dessa bryts ned naturen om det är så att dom stiger till väders vilket inte brukar vara helt ovanligt i samband med barnkalas och heliumballonger.

Ballong pump.

Om du köper många ballonger och inte vill spendera tid på att blåsa upp dom själv så kan vi verkligen rekommendera en ballongpump, de är inte alls dyra vi skulle faktiskt säga att dom är riktigt billiga speciellt med tanke på hur mycket dom underlättar och vilken tid dom sparar i förberedelserna med att dekorera baby showern eller dopfesten. Du kan köpa en ballongpump här för endast 39 :-

 

Lämna ett svar

Babyshower.se

Babyshower.se