Kombivagnar

Kombivagnar används under längre tid

En kombivagn är en kombinerad ligg- och sittvagn och en bra vagn för den som vill använda sig av en och samma vagn under en längre period. En renodlad liggvagn behöver bytas ut då barnet kan sitta upp själv medan en sittvagn inte kan användas förrän barnet kan sitta. Den allra minsta bebisen ligger ned hela tiden, och sover största delen av dygnet, men då barnet börjar att bli lite större så vill det gärna se sin omgivning och då är en sittvagn att föredra. Dock så orkar barnet till en början inte sitta upp alltför långa stunder utan vill tillbaka till liggläge. Då barnet är lite större så önskar det ofta gärna att se såväl den som kör vagnen som sin omgivning varför sittdelen gärna får vara vändbar.

Populära vagnar.

kombivagnar populära för att slippa byta barnvagn när barnet växer
Populär kombivagn från BRITAX där allt man behöver ingår direkt.

Populär kombivagn från Britax där allt du behöver från ditt barns födsel och några år framåt ingår direkt i ett paket. Ligg och sittdel ingår i paketet.

Vagnen fälls smidigt i både framåtvänt och bakåtvänt läge. Sitt och liggdel kan vändas åt önskat håll genom ett smidigt klick system.

Framhjul är svängbara med går att låsa i fast position, bakhjul är luftfyllda för bättre komfort. Hjulen går enkelt att plocka av när man behöver göra vagnen så liten som möjligt till exempel när den packas i bil.

Vagnen har även justerbart handtag och suflett som även har solskydd.

 

Viktkapacitet 22kg

Maxvikt på barnet 17kg

Pris: 11490 :-

Köp den här!

populär kombivagn från trendiga babyzen
Populär kombivagn från trendiga märket Babyzen.

Populär kombivagn YOYO+ från trendiga Babyzen. Här syns den med svart chassi och sittdel i vitt men går att få i flertalet färgkombinationer efter eget önskemål och smak.

Vagnen kan användas från födsel tills dess att barnet når 18 kg.

Ultrakompakt design i kombination med lätt vikt är några av de många komponenter som gjort denna vagn så otroligt populär.

Adapter till bilbarnstolar finns.

Pris : 3200 :-

Köp den här!

Växla enkelt från liggläge till sittläge

Det finns en mängd olika modeller och märken men det gemensamma är att det är en praktisk vagn där användaren enkelt kan gå från liggläge till sittläge och tillbaka igen. Vagnen har ett chassi och man behöver bara byta insats. Vissa kombivagnar tillåter också att man kopplar på bilbarnstolen på chassit, något som ytterligare underlättar vardagen för småbarnsföräldrar.

Välj hjul som passar dig.

Denna typ av barnvagn har tre eller fyra hjul och vissa modeller har större hjul än andra. Här måste man se till sina egna behov och vilket underlag man mest planerar att köra sin vagn på. Större hjul brukar vara att föredra när man drar vagnen i skog och mark och ojämna underlag. De allra flesta modellerna har också justerbara handtag vilket underlättar möjligheterna att få plats i begränsade utrymmen och till det så är det bekvämt för de föräldrar som är av olika längd.

De vanligaste och populäraste tillbehören till vagnen.

Till kombivagnen så kan finns det en mängd olika produkter som gör det bekvämare både för barnet och den som drar vagnen och vissa gånger så ingår basprodukterna. Några av de saker som föräldrar gärna kompletterar sin vagn med är en skön sittdyna för barnets komfort, ett regnskydd för att skydda både barnet och tyget och ett myggnät för att undvika elaka insektsbett. En skötväska är praktiskt att ha, oavsett om man har barnet i vagnen eller inte då det är mycket som skall med då man lämnar hemmet.

Barnvagnar är en dyr investering men tack vare kombivagnens livslängd, från nyfödd upp till runt tre år, så ses det som en god investering.

Babyshower.se

Babyshower.se