Resevagnar

Sulkyvagnar med rätt att resa

Sulkyvagnen eller resevagnen som den vanligare benämns idag är för lite större barn, de som börjat att gå men ännu inte orkar att gå alltför långa sträckor. Det är en enkel, liten och lätt sittvagn som kan kompletteras med diverse tillbehör. Den är enkel att hantera och styra, lätt att packa in i bilen och har ofta en liten varukorg för mindre inköp/förvaring. Detta är en flexibel vagn som blir liten då den fälls ihop.

sittvagn stockholm stroller fungerar som sulky eller resevagn.
Populär sittvagn Stockholm stroller som även är en utmärkt resevagn.

Otroligt populär sulkyvagn från svenska designer märket Elodie Details. Detta är vagnen som har gjort märket till en sådan vanlig syn i våra större städer och det räcker med att titta på den för att förstå varför. Vem har sagt att en barnvagn behöver vara ful?

Snygg design kombinerat med genomtänkta funktioner och ett bra pris är några av förklaringarna till att denna sittvagn som även går utmärkt att ta med på resor blivit så populär.

Tyget på vagnen går att ta av och är enkelt att tvätta, något som många inte tänker på när dom köper en vagn. Men när man bor i Sverige med vårt väder med regn, snö, slask mm är det något man kommer behöva göra.

Vagnen blir även väldigt liten i fällbart läge vilket gör att den är enkel att packa in i till exempel bilen för resor. I köpet får du även en reseväska att packa vagnen i för enkel transport på flyg inför semesterresan utan risk för att vagnen ska skadas i transporten.

Pris: 1795 :-

Köp den här!

sulkyvagnar eller resevagnar populär modell från Stockholm stroller i städer och på resor.
Snygg sulkyvagn från Stockholm stroller, populär i städer och på resor.

Populär sittvagn från svenska Elodie Details syns nuförtiden ofta i våra större städer men även på resor då det är en utmärkt resevagn att den även är sjukt snygg gör det inte saken sämre.

Lätt vagn att manövrera med en eller två händer då den har stora och smidiga hjul.

Fällbart ryggstöd om man vill byta från sitt till ligg/sov läge.

Suffletten är fullt fällbar vilket innebär att man kan skapa en skuggig och skyddad omgivning runt hela sitt barn när man behöver det.

Enkel att fälla och tar liten plats, smidig förvaring.

Specialanpassad transportväska till resevagnen medföljer i priset. Perfekt för incheckningen till flyget inför resan och semestern.

Pris : 2699 :-

Köp den här!

Sulkyvagnen en enklare barnvagn för rätt tillfällen.

Denna lite enklare barnvagn står inte emot den svenska väderleken lika bra som de större och mer robusta barnvagnarna. Planerar man att använda sin vagn i Sverige bör den därför vara körbar i regn och snö, både med och utan barn i vagnen. Det är också ett måste att kunna ta av klädseln om den skall användas i regnigare och kyligare klimat då den måste gå att tvätta. Ofta köper föräldrar en vagn av denna modell när en solresa står på agendan. En stor vagn är jobbig att flyga med och släpa runt på varför man gärna tittar efter ett enklare alternativ.

Att resa med en resevagn

Är det just vid en solresa som resevagnen skall användas rekommenderas att köpa till en sufflett eller ett parasoll om det inte ingår. Också ett insektsnät är bra att komplettera med för att undvika att barnet får bett som kliar eller ger infektioner. Är man rädd om sin vagn, varför inte också införskaffa en transportpåse? Förvisso har flygplatserna/flygbolagen ofta sådana att tillgå men de är inte av samma kvalitet och är därmed inte lika tåliga och står inte emot lika mycket slitage. Det kan även vara ett alternativ att direkt packa sin resevagn i en transportpåse och checka in den direkt, flygplatserna har oftast lånevagnar i anslutning till incheckningen som du sen kan använda enbart på flygplatsen och lämna när du bordar ditt flyg. När du landar använder du sen din egen resevagn på flygplatsen och resten av semestern.

Välj en sulkyvagn som passar ditt behov

Sulkyvagnen eller resevagnen har av tradition ofta varit fast framåtvänd men idag finns många modeller som tillåter barnet att åka både framåt och bakåt. Ofta har den två ryggsteg eller fler så att barnet kan vila och vissa modeller finns med fullt liggläge. En del har även ställbart fotstöd. Något som skiljer de olika modellerna åt är hjulen och där bör man se till sitt eget behov. Luft-, plast-, enkel- eller dubbelhjul. Fasta framhjul eller svängbara. Stora hjul eller mindre. Vissa sulkyvagnar har också en viktgräns, något som bör kontrolleras om man skall använda vagnen för äldre barn alternativt planerar att vagnen skall kunna användas under längre tid.

Babyshower.se

Babyshower.se