Baby Shower Presenter

Populära presenter till en Baby Shower!

handavtryck och fotavtryck i lera och gips för barn och bebis present till baby shower och dop.
Föreviga ett avtryck av barnets händer och fötter

Oerhört populär present både på dop och på baby shower. Låt de blivande föräldrarna ha möjligheten att föreviga sitt kommande barns hand och fotavtryck. Pris: 109 :-

Köp den här!

avgjutning av gravidmage i gips, present till mamman babyshower och dop
Låt den blivande mamman göra en avgjutning av sin gravidmage i gips.

Populär present till den blivande mamman, ge henne möjlighet att föreviga gravidmagen genom att göra en avgjutning i gips.

Pris : 229 :-

Köp den här!

rosa blöjtårta till baby shower
Populär rosa blöjtårta, den perfekta presenten för dig som ska på en baby shower och väntan är på en liten flicka.

Vacker blöjtårta i två våningar. Populär baby shower present, en blöjtårta är alltid rätt och blir garanterat även ett samtalsämne för både den blivande mamman samt övriga gäster. Räkna med att din present kommer få posera på många foton från babyshower festen.

Pris: 329 :-

Köp den här!

rosa dregglis baby shower present
Snygg rosa dregglis

Populär ”dregglis” i rosa med vita stjärnor. Populär present till baby shower då detta är något som det kommer användas massor av under de första månaderna. Dessutom billig så man kan med fördel köpa flera direkt eller kombinera med andra presenter.

Pris : 39 :-

Köp den här!

plastad frotté handduk eller lakan perfekta presenten till en baby shower
Madrasskydd i plastad frotté

Vid en första anblick kan detta tyckas vara en tråkig present till en baby shower och det kan vi kanske hålla med om men om några månader kommer detta vara något av det som de nyblivna föräldrarna haft mest nytta av. Är det något man saknar av dessa som nybliven förälder är det att man har för få då ett antal konstant ligger och väntar på tvättmaskinen. Vi rekommenderar att man köper denna lite större modell som passar till att skydda madrassen i en spjälsäng, ett hett tips är att klippa dessa i två delar för att på det sättet få fler underlägg till skötbordet. Det är på skötbordet man förbrukar dessa i mängder.

Pris: 99 :-

Köp den här!

nagelvårdsset till bebis, present till baby shower eller dop
Nagelvårdsset till bebis

Nagelvårdsset designat för barn, trubbig sax, nagelfil och nagelsax gör det enkelt för den blivande mamman att vårda bebisens naglar. Något som är viktigt under den första tiden då naglarna växer ganska snabbt och bebisen annars riskerar att med sin dåliga motorik riva sig i ögonen.

 

Pris : 59 :-

Köp den här!

present till baby shower badtermometer
Blå badtermometer för bebis.

Blå badtermometer för blivande mamman att mäta temperaturen när hon tappar upp badet till sin bebis, perfekt som en liten present till baby shower festen.

 

Pris: 39 :-

Köp den här!

rosa body baby shower present
Rosa body till den kommande bebisen.

Om man ska köpa kläder som present rekommenderar vi att man satsar på en body då detta är något som underlättar blöjbytet för de blivande föräldrarna och detta är något dom kommer ägna mycket tid med så köper du kläder som inte är lika praktiska så riskerar du att föräldrarna inte kommer använda dessa. Klicka länken nedan för fler lämpliga bodys.

Pris : 119 :-

Köp den här!

Baby shower present

Vad kan man köpa för present till en babyshower? 

När man letar present till en baby shower så bör man tänka på att presenterna man ger ska traditionellt vara något som den blivande mamman har nytta av under sin första tid med barnet. Tänk dock på att det är många gäster som kommer att köpa många presenter till blivande mamman och hennes barn och att det är väldigt lätt att till exempel köpa kläder i små storlekar eftersom dom är så söta. Om alla gäster gör detta så blir det lätt ett problem.

Köpa kläder i present till baby shower.

De blivande föräldrarna kommer garanterat att uppskatta dig som även tänker lite framåt och till exempel köper kläder som kommer passa när barnet är 2-3 månader gammalt. Som nyblivna föräldrar med massor av kläder i små storlekar som man fått i present av släkt och vänner är det snarare regel än undantag att man efter redan en månad när bebisen hunnit växa står där med en hög med bebiskläder som man aldrig har hunnit få på sin bebis en endaste gång mitt i den kaotiska förstatiden som nybliven småbarnsförälder.

Om du ändå köper kläder i små storlekar så är vår rekommendation att du har i åtanke ”är denna lätt att få av och på vid blöjbyte?” då de nyblivna föräldrarna kommer spendera massor av tid med just denna ”aktivitet” så tenderar man som förälder att gå runt på de plagg som är mest praktiska, det vill säga de som snabbt går att få av och på igen vid de otaliga byten av blöjor som man kommer ägna sig åt. En body med knäppning i grenen är aldrig fel, och blir vår rekommendation som present om du ska köpa kläder som kan användas tidigt.

En eller flera presenter?

När man är bjuden som gäst till en baby shower så förväntas man dyka upp med presenter, och då är betoningen på plural som i flera presenter då grundtanken med en babyshower är att duscha mamman i många presenter och det är därför bättre att dyka upp med många små presenter i stället för en stor. Vi tipsar nedan om några kategorier som är populära som baby shower presenter.

Blöjtårta

Blöjtårtan är en otroligt populär present som passar som handen i handsken både till baby shower festen men även för dig som är bjuden som gäst till dopfesten. Tårtan är ingen vanlig tårta utan byggs upp med hjälp av blöjor och andra barnprodukter tex nappflaskor, nappar, tvättlappar mm vilket gör att den blir den perfekta presenten för en babyshower i och med att den följer hela konceptet med att man får många små presenter i en och uppnår ”dusch” effekten. Vet du inte vad du ska köpa så satsa på en blöjtårta då det inte kan gå fel, din present kommer garanterat vara en av festens höjdpunkter för den blivande mamman.

Här hittar du hela vårt sortiment av blöjtårtor.

Kläder

Babykläder är kanske den populäraste presenten när det gäller dopfester och baby showers men som vi redan nämnt ovan tänk på att den blivande mamman kommer få massor av kläder från släkt och vänner och att det kan vara läge att köpa kläder som passar till bebisen när den hunnit bli lite äldre (2-3 månader eller mer). Som småbarnsförälder tenderar man att under den första kaotiska tiden gå runt på ganska få plagg som är praktiska vid blöjbytet och sen så växer bebisen enormt snabbt vilket leder till att man redan efter några få veckor står där med en hög bebiskläder i dom minsta storlekarna som nu är för små redan innan man hunnit använda dom en endaste gång.

Napp, Nappflaskor mm

Populära presenter som även kommer att uppskattas enormt av de nyblivna föräldrarna några månader efter att barnet är fött är nappar, nappflaskor, febertermometer, napphållare, nagelvårdskit för bebis, badbalja, babyolja, våtservetter, snorsug, tvättlappar, våtservetter, ”dregglisar”, barntops, badolja, blöjkräm mm

napphållare ljusblå present till baby shower
Napphållare populär present på baby shower

Här kan du själv följa temat med baby shower presenter och välja några av ovanstående som du köper enligt mottot ”flera presenter är bättre än en stor”. Ovanstående är kanske inte lika sött som en gullig outfit men fråga vilken nybliven förälder som helst efter 2-3 månader vad dom uppskattade mest, något av ovanstående prylar som man använder konstant eller en söt outfit som nu är för liten.

Leksaker

Att köpa leksaker som present till en baby shower är även det väldigt populärt, dock skulle vi rekommendera att man väljer något annat från de övriga kategorierna i och med att tanken med present till baby shower är något som de nya föräldrarna har nytta av under den första tiden med sin bebis och under den tiden är bebisen heltenkelt för liten för att kunna leka med de flesta leksaker. Om du ändå ska köpa något sådant så rekommenderar vi tex en mobil till barnsängen eller leksak som går att hänga i barnvagnen.

Filtar och plädar

Att köpa filtar och plädar som en av presenterna till en baby shower är aldrig fel, detta är en present som nyblivna föräldrarna kommer ha användning av under mycket längre tid än om man till exempel köper kläder då det inte är något som barnet växer ur i första laget. Tänk här på att inte bara köpa snygga designer plädar utan även lite billigare filtar och handdukar då detta är något som konstant går i tvättmaskinen av naturliga orsaker och som förälder uppskattar man att ha många normala handdukar och filtar att rotera på mer än att ha en väldigt snygg.

 

 

Lämna ett svar

Babyshower.se

Babyshower.se