Baby shower Dukning

Duka till en baby shower

Duka med rosa baby shower tallrikar i papp
Duka din babyshower med rosa papptallrikar.

Snygga och populära rosa papptallrikar med motiv av en elefant i regnet, passar till dig som dukar i rosa tema till din baby shower. 8 st tallrikar per paket.

Pris: 29 :-

Köp dom här

baby shower rosa servetter till dukning
Rosa baby shower servetter för dig som dukar med rosa tema.

Pris från: 29 :-

Köp dom här

rosa flaggirlang för dop eller babyshower
Flaggirlang i rosa färg, passande till vanlig fest och utmärkt till baby shower dukning .

Pris: 35 :-

Köp den här!

rosa muggar till babyshower eller dop
Snygga rosa muggar som passar till dukningen på babyshower eller dopfesten.

Populära pappersmuggar i rosa som passar dukningen på dopfesten eller baby showern med ett tema som går i rosa. 8 st muggar per paket med tryck.

Pris från: 35 :-

Du köper dom här!

servetter baby shower
Servetter passande till dop eller baby shower, kommer i 20 pack.

Pris: 39 :-

Köp dom här!

blå servetter till dop eller baby shower
Blå servetter passande till att duka ett barndop eller baby shower. Storlek på servetterna 25 * 25 cm. Antal 16st

Pris från: 29 :-

Köp dom här!

 

Tips för att duka till en baby shower.

Att välja ett tema och dukning till sin baby shower eller dopfest behöver inte kräva massor av planering det behöver inte heller bli speciellt dyrt.

Välja ett klassiskt tema i blått eller rosa?

Det första man ska bestämma för att göra det enkelt är om man vill göra en klassisk dukning som går i antingen blått eller rosa beroende på om det är en pojke eller flicka som väntas ankomma. Vet man detta så underlättar det givetvis då man kan välja ett helt tema och kombinera en snygg dukning som går i matchande rosa för den lilla flickan eller i blått för pojke.

Rosa baby shower dukning!

Fler produkter för rosa dukning finns här!

Har du bestämt dig för att köra en klassisk snygg dukning i rosa då du vet att det är en liten tjej som väntas komma så har vi några tips på snygga och billiga tillbehör som enkelt bidrar till ett snyggt resultat med dukningen till festen.

Nedanstående produkter är både billiga att köpa in samt bidrar tillsammans till att göra en riktigt snygg dukning i ett gemensamt tema. Grunda med en snygg bordsduk, dessa finns färdiga i valfritt tema för en billig peng och lägger en snygg grund på din dukning.

Komplettera sen dukningen med matchande servetter, papperstallrikar, pappersmuggar för att enkelt få ett komplett tema. Utöver detta är det fritt fram att komplettera med dekorationer som ballonger och girlanger för att få det extra snyggt.

rosa bordsduk baby shower och dopfest
Snygg bordsduk passande baby shower tema i rosa.

Bordsgåva eller goodiebag.

presentask-bordsgåva-goodiebag
Snygg presentask lämplig för bordsgåvan eller som en ”goodiebag” till gästerna på dop eller babyshower festen.

Något som blivit populärt är den såkallade bordsgåvan eller goodie bagen, du kan med fördel ställa ut en till varje gäst i matchande färg till ditt tema och fylla den med tex godis, choklad eller kanske en nappflaska med något gott till gästerna att dricka?

Du hittar asken här!

 

Duka till babyshower i blått!

Planerar du en dukning i blått tema som passar till den lilla pojken som är på ingående så finns motsvarande produkter som ovan i blått tema att hitta genom att klicka länken nedan.

Blått tema hittar du här!

Neutralt tema.

Skulle det vara så att du ännu inte vet kön då föräldrarna har valt att hålla detta hemligt eller själva ännu inte vet men du har ändå blivit anförtrodd att ordna med dopfesten eller babyshower festen så rekommenderar vi att du dukar i ett neutralt tema. I dag finns det massor med snygga produkter för dukningen som går i könsneutrala färger.

Neutralt tema för dukning hittar du här!

Klicka länken ovan för att komma till vårt urval av de populäraste produkterna för dukning och bordsdekoration för ett neutralt tema.

 

Lämna ett svar

Babyshower.se

Babyshower.se