Barnmöbler

Barnmöbler för alla stilar

Alla föräldrar vill hitta smarta lösningar för sina barn, för att kunna effektivisera deras vardag.

Det kan handla om allt ifrån en bra nattlampa som inte lyser för starkt och inte heller under hela natten, till en bra matstol med de rätta funktionerna för att kunna hissa barnet i rätt läge och höjd vid intaget av måltiden. Helst ska möblerna även i de flesta fall vara till bra priser och ha en snygg design.

barnmöbler fällbar matstol
Populär fällbar matstol

Otroligt populär matstol för barn, stolen passar från ca 6 månader när barnet kan sitta själv och går att använda upp till 18 kg. Stolen har både fotstöd och ett avtagbart bord. Matstolen går även att fälla så den är lätt att ställa undan när den inte används.

Pris: 409 :-

Köp den här!

barnmöbler populär rosa klädstång och skoställ.
Rosa klädstång / klädhängare och skoställ.

Populär rosa klädstång med tillhörande skohylla, kan med fördel placeras både i barnrummet eller i hallen så barnet kan hänga av sig sina egna kläder på sin egen plats.

Pris : 849 :-

Köp den här!

Idag finns alla möjliga sorters modeller av barnmöbler att välja och vraka mellan. Du kanske vill ha en lekfull design, eller varför inte en mer stilfullt och modern tappning, eller kanske bara färgglatt och busigt?

Fler möjligheter idag mot förr.

Inget är rätt eller fel och det finns olika möbler för alla smaker. Du kan anpassa möblerna efter just din smak och inredning i ditt eget hem. Detta var inte fullt lika möjligt för några år, sedan och det är mycket tack vare alla lågprisbutiker och grossister som tar fram möbler i allt fler kulörer och designer som vi kan tacka för detta. Förr fick föräldrar med en normal budget vara glada om det överhuvudtaget fanns en design och ett snyggt utförande på barnmöblerna.

Modern design.

Idag kan en nattlampa både låta, snurra, sjunga och gunga. Det roar inte bara barnen, det kan även roa hela familjen. Att hitta en barnsäng var ingen större fråga förut, men idag är det inte bara en säng för ditt barn, utan en fråga om att faktiskt hitta den rätta barnsängen. Det finns spjälsängar, loftsängar, våningssängar och till och med sängar byggda med syftet att barn ska få utrymme att växa i dem, så kallade ”växa sängar”. Mer luxuösa och komfortabla resesängar finns som alternativ att köpa för att till exempel ta med sig på semestern.

nattlampa jordglob populär barnmöbel och inredning
Populär nattlampa i form av en jordglob

Populär nattlampa i form av en jordglob, ger ett mjukt och behagligt ljus i barnrummet. Kartan är dessutom uppdaterad och på svenska. Jordgloben är 25 cm i diameter.

Pris: 429 :-

Köp den här!

rosa nattlampa till barnrummet.
Rosa nattlampa glittrar utan att behöva skakas.

Söt och populär rosa nattlampa med ballerina omgiven av glitter. Glittret rör sig utan att lampan behöver skakas, nattlampan har även timer som gör att den slås av själv efter ca 2 timmar.

Pris : 499 :-

Köp den här!

Fåtöljer som endast tillverkats och designats i storlek för vuxna, tillverkas nu även för barn. En fåtölj av viktoriansk stil finns nu alltså till exempel i modell som är anpassad för barnrummet och inte längre endast anpassat för det vuxna vardagsrummet.

grå barnfåtölj till barnrummet.
Populär grå fåtölj till barnrummet i barnstorlek.

Klassisk fåtölj modell nu till barnrummet men utan att tumma på kvaliteten, här i grått utförande med ben i trä.

Storlek: H 49 x B 69,5 x D 51 cm

Pris: 1299 :-

Köp den här!

rosa fåtölj till barnrummet i skinn.
Cool rosa barnfåtölj till barnrummet i skinnimitation

Tuff rosa barnfåtölj i skinnimitation, passande till barnrummet med en sitthöjd om 20 cm. Rolig och uppskattad present att ge till blivande föräldrar på baby shower eller dop.

Pris : 779 :-

Köp den här!

Handla barnmöbler online

Nu är barnmöblerna bara ett klick bort, att handla behöver varken ta tid eller energi. I och med reklamationsrätten på grund av vår skrivna konsumentköplag samt distansavtalslagen, kan du som kund känna dig trygg i ditt köp. Distansavtalslagen gör även att du som kund automatiskt har 14 dagars ångerrätt när du klickar hem en vara via internet. Skulle möblerna nämligen av någon anledning inte matcha dina förväntningar eller vara trasiga så är det bara att returnera och reklamera ditt köp, så får du pengarna tillbaka på ditt konto. Det är inga konstigheter. Du kan även betala uppbärning för en mindre avgift och tillika även få möblerna uppmonterade vid samma tillfälle. Att sätta upp en hylla eller ett bord och förstå dess monteringsinstruktioner är inte det enklaste för alla, och som kund kan du alltså bara luta dig tillbaka med vetskapen om att någon annan med kunskapen gör detta åt dig.

Att inreda ett barnrum

Många föräldrar drömmer om att få inreda sitt barns första rum. Att tapetsera med det speciella gulliga motivet som barnet älskar och att få ställa fram alla möbler som samtliga ska uppfylla sitt speciella syfte i barnets vardag. Allt ifrån barnets garderob som ska fyllas eller kanske en klädstång som ska hängas full. Och faktum är att lika mycket energi avseende inredning läggs på barnrummen som på övriga rum i hemmen idag. Och kanske kan mycket av det vara just tack vare att utbudet utökats så enormt mycket, för möbler till barnrum säljs idag i enorma kvantiteter.

Funktion, design och ekonomi.

De flesta barnfamiljer kan idag hitta barnmöbler som både fyller en funktion och på samma gång är snygga och fungerar ur ett ekonomiskt perspektiv, vilket är väldigt betydelsefullt med övriga utgifter för en barnfamilj. Föräldrar inte bara inreder utan förändrar teman och köper därför också nytt oftare, vilket därmed genererar i ännu större omsättning på marknaden.

Inred barnrummet med en fototapet.

Barnen vill gärna ha sin stora idol på tapeten hemma idag och tillverkarna ser till att det finns. Ingenting är omöjligt och egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vill du inreda ditt barns rum efter ett rymdskepp eller kanske inspirerad utifrån Amazonas djungel, så går allt att ordna.

Om du har flera barn som delar rum så finns även där bra lösningar att få till. Bra loftsängar som skapar stora utrymmen underifrån underlättar oerhört och kan spara mycket plats i trånga rum.

barnmöbler förvaring hylla i form av ett hus till barnrummet.
Populär förvaring i barnrummet, hus-hyllan.

Populär förvaringshylla i form av ett hus. Tillverkad i trä och rolig inredningsdetalj och praktisk förvaring i barnrummet.

Pris: 439 :-

Köp den här!

förvaring i barnrummet barnmöbler
Kista för förvaring i barnrummet.

Snygg och praktisk förvaring till barnummet i form av en vit kista. Lyft bara på locket och fyll med leksaker eller annat som behöver förvaras och inte ligga framme o stöka.

Storlek: H 40 x L 50 x D 30 cm

Pris : 849 :-

Köp den här!

Förvaring för barn.

Även smarta förvaringsmöjligheter finns för alla leksaker, som i ett barnrum annars enkelt hamnar på andra platser än där de helst ska vara. Bra förvaringslösningar gör det lätt att planera barnrummet både efter användning och för att hålla det så rent och städat som möjligt. Att använda sig av större lådor med hjul under sängen är ett bra alternativ för de familjer som ofta får oanmälda gäster. Det blir då både enkelt och går fort att få undan saker men är senare ändå lätta att hitta och ta fram när lådorna dras ut.

Anslagstavlor sparar mycket på tapeterna och är enklare att byta ut än tapeten när affischer och teckningar gjort sitt, likaså ett stort stadigt skrivbordsunderlägg. Dessa detaljer skapar även känslan av ett mer inrett och bebott rum och gör det mer hemtrevligt och mysigt. Att sätta upp en ledslinga med olika sorters belysning, med till exempel former av blommor eller fjärilar ger ett mycket behagligt ljus under kvällstid och är inte heller brandfarligt att ha på resten av natten när barnet sover.

Tips vid inredning av barnrum

Om du har barn i skolåldern, ha då alltid i åtanke att rummet både är en sovplats, ett läxläsningsrum och en lekplats, och därmed bör anpassas efter alla de olika aktiviteterna. Belysningen bör vara rätt för att kunna läsa, ett bra bord bör finnas med större yta för att kunna skriva och pyssla. Samt rymlig förvaring för att slippa stöket som nämns ovan. Ett utrymme som sällan används som förvaring men har mycket god plats att ge är baksidan av dörren. Där kan olika sorters hyllfack fästas och skapar då både plats för kläder, skor och leksaker. Gör även rummet mysigt med en härlig sittpuff och mjuka mattor att gå på, möjligheterna är oändliga.

Skapa ett tema i ditt barnrum.

Det finns oerhört många olika sorters mattor som kan göra stor skillnad mellan olika teman i ett rum. Att exempelvis gå från monstermattor till bilmattor nästa gång förändrar till stor del helhetsintrycket av ett rum. Mattor kan helt enkelt ge rummet en stor del av dess karaktär, likaså även sängöverdrag och gardiner. Dessa delar är de bästa att fokusera på när det kommer till teman i ett rum, då de är lättare att byta ut när barnet tröttnat.

Det finns även möbel-set att tillgå på marknaden, med olika sorters teman där du kan välja till exempel att köpa en säng i form av en bil eller djur och får då både skrivbord, nattduksbord och hyllor i samma tema. Det är ett enkelt och tidsmässigt effektivt sätt att inreda rummet på.

Många föräldrars värsta moment om dagarna är på morgonen när barnet ska gå upp och klä på sig. Skapa enkelt, med billiga medel, ditt barns drömgarderob så är detta problem snart ett minne blott.

Att forma garderoben på ett roligt och spännande sätt med öppna ytor som gör det enkelt att hitta, gör genast garderobs-besöket till ett roligt moment istället för till ett måste.

Säkerheten först

Vad man som förälder dock alltid ska utgå ifrån i första hand vid inköp av olika möbler till barnets rum är just säkerheten. Att förankra en byrå och eventuella hyllplan mot väggen, att ha skydd vid sidorna av sängen i form av så kallade fallskydd, och lampor som inte kan bli överhettade. Dessa relativt enkla detaljer är värda oerhört mycket, och det är alltid bättre att slippa vara efterklok och är värt de extra kronorna.

Flera fall har det uppmärksammats i media där föräldrar dessvärre inte gjort de extra säkerhetsåtgärderna, och det har i en del fall fått förödande konsekvenser. Ta det säkra före det osäkra och chansa inte, det kan bli en gång för mycket. Halkskydd under mattor, kantskydd till bord med mera. Oavsett vad du söker, så finns allt att tillgå idag, barnmatstolar säljs till och med anpassade för att barnet ska kunna använda och växa med den under loppet av några år.

Fundera ut vad just du vill få ut av din inredning. Om det mest handlar om säkerheten, utseendet eller alla delarna tillsammans. Ska det vara billigt eller kan det vara dyrare? Det finns butiker som är anpassade för alla plånböcker, både mindre mellan och större. På internet hittar du enkelt och snabbt de möbler du letar efter och på så vis kan du på varje hemsida du besöker enkelt få en uppfattning om det är rimliga priser och av den kvalitet som du söker.

Ha alltid i åtanke att barnen växer och skarpa mönster blir gärna tråkiga efter en tid, därför kan mer diskreta mönster vara bättre att ha i längden. Skarpa kulörer och mönster på väggarna kan även ha en mindre lugnande effekt än mildare färger när man ska somna.

Babyshower.se

Babyshower.se